Over ons

Na jarenlang betonstaal te hebben verwerkt in alle soorten en maten voelde het als vanzelfsprekend om het aanbod van diensten uit te breiden. Steeds vaker komt de vraag of het mogelijk is om ook de bekisting en het storten van beton in de werkzaamheden mee te nemen. Dat kan dus!

Ons team bestaat uit uitsluitend vakmensen. Ieder is volledig op zijn onderdeel gericht. Zo werken we dus louter met specialisten op elk vakgebied. Het totaalpakket kunt u bij ons kwijt. Samen met mijn collega’s hebben wij inmiddels al een leuk aantal projecten gerealiseerd.

Funderingen voor nieuwbouw woningen, bergingen en aanbouwen voor woningen hebben wij met een schitterend eindresultaat voltooid. Ook betonplaten voor verschillende fundaties en betonvloeren behoren tot onze activiteiten.

Wat ons opvalt is dat een mooi eindresultaat keer op keer wordt bereikt door goed met elkaar te communiceren wie wat wanneer uitvoert en op welke wijze. Wat is er mogelijk vanuit de opdrachtgever en welke taken nemen wij op ons. Een goede voorbereiding, duidelijke ontwerp- en werktekeningen samen met een heldere tijdlijn zorgen dat alles dan op rolletjes verloopt.