Betonvloeren

Wenst u een kwalitatief hoogwaardig afgewerkte betonvloer? Kies voor ons! Dit kan zijn in een woning (bestaand of nieuwbouw), uw bedrijfshal of garage. Wij zijn specialist op het gebied van traditioneel gewapende betonvloeren.

Ook gevlinderde vloeren behoren tot de mogelijkheid. Strakke gladde afgewerkte betonvloeren zijn tegenwoordig helemaal in om als toplaag te gebruiken. Een speciale vlindermachine is het ideale hulpmiddel.

Na het schuren van de vloer wordt er een slijtvast materiaal ingestrooid en met behulp van de genoemde vlindermachine wordt dit slijtvaste materiaal het beton ingedraaid. Een mooie gladde slijtvaste vloer is het eindresultaat.

In het voortraject kan de betonvloer ook nog aan de onderzijde worden voorzien van isolatie. Allemaal aangepast aan de op tekening aangegeven eisen. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons terecht!‚Äč

Onze activiteiten omvatten de volgende onderdelen:

- Funderingen
- Betonvloeren
- Bekisting
- Betonstaal wapening leveren en plaatsen
- Beton storten
- Monolistische afwerking

Bovenstaande onderdelen zijn uiteraard ook separaat bij ons te verkrijgen. U geeft aan wat u wilt uitbesteden en wij stemmen dit met u op uw project af.

Een werkwijze met:

A: korte lijnen door onze vlakke organisatie
B: persoonlijk contact
C: service gericht
D: uitstekende kwaliteit